Home / Фонд за науку

 

Поштовани истраживачи,

Надамо се да сте Ви и Ваша породица здраво и добро. 

Иако су у овом периоду путовања знатно отежана, негде чак немогућа, постоји пуно прилика за сарадњу која је могућа захваљујући модерним технологијама. 

Желели бисмо да у наредном периоду ојачамо сарадњу истраживача из Србије са колегама из дијаспоре, представимо рад наших научника широм света и пружимо платформу за нове прилике за сарадњу.

У жељи да повежемо наше научнике, покренули смо LinkedIn групу под називом „Наука без граница“.

Циљ групе је успостављање контаката и повезивање научника из Србије са научницима из дијаспоре, размена знања, идеја, искустава, трансфера технологија и примера добрих пракси у истраживањима, руковођењу пројектима, комуникацији и презентацији резултата, подстицање дискусија, размена прилика за сарадњу и размена информација које могу бити значајне за даљи развој науке, привреде, друштва и предузетништва.

Позивамо Вас да се придружите групи Фонда за науку Републике Србије на следећем ЛИНКУ и позовете своје колеге како бисмо проширили мрежу наших научника и допринели развоју сарадње и надамо се, нових истраживања.

Хвала унапред на издвојеном времену и доприносу проширивању мреже српских научника.

Срдачан поздрав/ Best regards, Фонд за науку Републике Србије Science Fund of the Republic of Serbia Андрићев венац 2, Београд / Andricev venac 2, Belgrade www.fondzanauku.gov.rs

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

 

15 − 10 =