Home / Позив за пријаву за Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији 2021.

 

Поштовани,

Овим путем желимо да Вас обавестимо да је објављен позив за пријаву за Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији 2021.

Носилац Такмичења је ресорно министарство науке Републике Србије, у сарадњи са Привредном комором Србије и медијским партнером РТС. Техничку реализацију Такмичења врши Организациони тим са Факултета техничких наука у Новом Саду и Технолошко-металуршког факултета у Београду.

До сада је на такмичењу учествовало 2950 тимова са преко 9000 учесника, припремљено је 1161 бизнис планова и пословних модела којим су потврђени економски потенцијали предложених иновација. Посебан квалитет је окупљање тима од 384 рецензената из Србије и наших истакнутих људи широм света. Захваљујући учешћу на такмичењу,  до сада је основано 88 нових предузећа, која су  тренутно активна на тржишту.

Сви заинтересовани који су већ створили одређену иновацију или су пред њеном финализацијом, требало би да оформе свој, најмање трочлани тим. Иновације могу бити из свих области техничког, медицинског, информатичког или стваралаштва у области услуга.

Пријава се врши електронски преко сајта: http://inovacija.org/. Рок за пријаву је 5. мај 2021. године.

Све додатне информације могу се пронаћи на сајту: http://inovacija.org/.

Срдачан поздрав,

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

 

4 + 18 =