Home / Еразмус+ тим

 

Уважене колегинице и колеге,

Велико нам је задовољство да Вас обавестимо да ће се у оквиру пројекта Circle U. одржати прва виртуелна недеља (Virtual Staff Week) посвећена подизању свести о значају пројекта за Универзитет у Београду и партнере у оквиру пројекта.

Циљ овог догађаја је да се додатно развије и прошири сарадња између чланица, као и да се колегинице и колеге који су ангажовани на активностима везаним за реализацију мобилности студената и сами студенти,  детаљније обавесте о могућностима које ово партнерство нуди.

Виртуелна недеља биће организована у периоду од 31. маја до 04. јуна 2021. године.

Детаљне информације, програм активности и пријаву за учешће можете пронаћи на следећем линку: https://international.au.dk/collaboration/partneruniversities/thecircleustaffweek/ 

Сви заинтересовани се могу пријавити за учешће у појединачним догађајима, није неопходно регистровати се за читаву недељу, а регистација и учешће су бесплатни. Регистрација ће бити отворена до 28. маја 2021. године.

Најљубазније Вас молимо да о овој могућности обавестите заинтересоване наставнике, административно особље и студенте на Вашој институцији.

За сва евентуална додатна питања Вам стојимо на располагању.

Срдачан поздрав,

Еразмус+ тим Универзитета у Београду

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

 

17 − four =