Home / Привредна комора Србије и Фонд за иновациону делатност

 

Привредна комора Србије и Фонд за иновациону делатност Вас позивају на први Meetup Савета за сарадњу науке и привреде – Бесповратна средства за иновације. Представљање програма подршке за развој иновација Фонда за иновациону делатност ће се одржати у уторак, 23. марта 2021. године са почетком у 14 часова путем Zoom апликације.

Своје учешће можете пријавити путем следећег линка: https://online.pks.rs/bespovratna-sredstva-za-inovacije/ .

На првом Мeetup-у представићемо три програма подршке Фонда за иновациону делатност: Програм раног развоја, Програм сарадње науке и привреде и Програм иновационих ваучера. Осим представника Фонда који ће говорити на тему отворених јавних позива, на догађају ће о својим искуствима на путу од идеје до реализације говорити и добитници средстава кроз ове програме. На овом догађају сви заинтересовани апликанти моћи ће да се информишу о детаљима програма и начину пријављивања.

У оквиру Програма раног развоја Фонд додељује бесповратна средства до 80.000 евра по пројекту, а у оквиру Програма сарадње науке и привреде до 300.000 евра по пројекту. Док се иновационим ваучером финансира до 60% укупних трошкова услуга, максимално до 800.000 динара, не укључујући порез на додату вредност.

Стојимо Вам на располагању за додатне информације путем мејла Службе за иновације: inovacije@pks.rs .

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

 

20 − 8 =