Home / ФФХ на манифестацији “НОЋ ИСТРАЖИВАЧА 2018.”

 

Европска ноћ истраживача је догађај посвећен популаризацији науке и учењу кроз забаву.

Време је да се још једном упустимо у откривање научних тајни, да завиримо иза кулиса најневероватнијих научних експеримената и заједно изнова откријемо сва узбуђења која са собом носе научна истраживања! Јер, без обзира на то да ли нам се ове године придружујеш први пут или, као ми, у научним водама пливаш већ дуже време, треба да знаш да је пут којим се крећу научнице и научници из дана у дан другачији, узбудљивији, пун успона и падова, изненадних открића али и резултата које само уз малу помоћ науке можемо да предвидимо. И желели бисмо да баш ти будеш део наше екипе ове ноћи.

Европска Ноћ истраживача, тринаеста по реду, ове године ће се одржати 28. септембра од 15 часова до поноћи у двадесет седам земаља укључујући и Србију, а део научне забаве пренеће се и на 29. септембар! Дакле, да ли си спреман/а да се отиснеш са нама у још једну научну авантуру? Истражуј кроз ноћ, у знању је моћ!

Ноћ истраживача је подржана од стране Европске комисије у оквиру Марија Склодовска-Кири акције, који представља програм Европске Уније за јачање европске истраживачке каријере.

Факултет за физичку хемију као учесник “Ноћи истраживача”:


Пројекат: “Европска ноћ истраживача – Science in motion for Friday night Commotion 2018-2019”

У оквиру пројекта Европске ноћи истраживача “Science in motion for Friday night Commotion 2018-2019”, у понедељак 27.8.2018. одржана је промо-активност у Центру за мигранте у Крњачи. Учествовали су Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство и Факултет за физичку хемију.

ФФХ као учесник на "Пројекту европске ноћи истраживача - Science in motion for Friday night Commotion 2018-2019"

 

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

 

10 + fourteen =