Home / Центар за развој каријере и саветовање студената

 

Обавештавамo да je у складу са одредбама протокола о сарадњи Универзитета у Београду и Града Београда, отворен позив студентима завршних година за учешће у програму Универзитетске радне праксе – БГ Пракса 2017.

Пред вама је нов преглед вести из Центра за развој каријере и саветовање студената.

Отпочели смо реализацију новог циклуса курса Вештине управљања каријером. У овом семестру сесије се реализују за студенте завршне године Саобраћајног факултета  четвртком на факултету. Поред тога, по први пут реализујемо овај курс и на даљину,  за групу студената Фармацеутског и Економског факултета на еЛеарнинг платформи Рачунарског центра Универзитета у Београду.   Курс има за циљ оспособљавање студената за управљање каријером, њихово припремање за укључивање у тржиште рада, као и пружање подршке у преузимању одговорности и активне улоге у свом будућем каријерном развоју. Надамо се да ће пилотирање реализације курса на даљину омогућити да овај курс можемо понудити још већем броју студената у наредном семестру.

Отворили смо јавни позив за учешће студената у овогодишњем циклусу Универзитетске радне праксе БГПРАКСА2017 и пријављивање студената траје до 17.априла 2017. Највише места отворено је за студенте Правног, Економског и ФОН-а, али такође и за студенте Грађевинског, Саобраћајног, Електротехничког и још више од двадесет факултета. Новина је и повећани број места за студенте Факултета ветеринарске медицине. Све детаљне информације налазе се на: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2017

Ове недеље свечано је потписан уговор о сарадњи Универзитета у Београду и компаније „НЦР д.о.о. Београд“. Међусобна сарадња подразумеваће обједињене активности на организацији и реализацији студентске праксе за студенте Универзитета у Београду а у циљу бољег повезивања пословне и академске заједнице.  Уговор су потписали проф. др Нада Ковачевић, проректор за студије и управљање квалитетом, и  господин  Владан Живановић, директор НЦР Србија. Испред Универзитета у Београду, носилац сарадње са компанијом НЦР  биће Центар за развој каријере и  саветовање студената.

Више детаља о поменутим догађајима и предстојећим активностима можете погледати на нашем сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

ПРОГРАМ БГПРАКСА 2017

БГ ПРАКСА- позиције за ФАКУЛТЕТ ЗА ФИЗИЧКУ ХЕМИЈУ

БГ ПРАКСА 2017, ФФХ

ПРОГРАМ БГПРАКСА 2017

 

Share This

 
 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *